Cookie Policy

Wij zijn eerlijk over wat je krijgt, en dat voor een zacht prijsje. Om onze producten te leveren en te verbeteren, verzamelen we gegevens van onze klanten en websitebezoekers. We vinden het belangrijk dat jouw privégegevens privé blijven en houden ons aan de geldende wet- en regelgeving.

Deze gegevens verzamelen wij

Klantgegevens: onder meer je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en bankgegevens.
Contact: stel je een vraag via onze email support, dan bewaren we je contactgegevens en de inhoud van de mail. Stel je een vraag via de telefoon dan bewaren we dit gesprek niet.
Over het gebruik van onze diensten: afhankelijk van welk onderhoudspakket je bij ons afneemt, bewaren we . Bijvoorbeeld een complete backup van je website op onze cloud server. En installeren we een beheer plugin op je website om ons te helpen zien welke plugins of thema’s een update nodig hebben.
Websitebezoek en e-mails: gegevens over onder meer het tijdstip waarop je ons bezoekt, vanaf welk apparaat en of je een e-mail opent en klikt op een link.

Dit is waarom we jouw gegevens verzamelen

We vinden het belangrijk dat je onze diensten goed kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je wilt inloggen op onze site om je bestellingen te bekijken of je facturen wilt inzien. We slaan je vragen aan onze email support op zodat we je in de toekomst eenvoudiger kunnen helpen. Daarnaast willen we onze eigen diensten verbeteren en jou nog beter helpen. Daarvoor gebruiken we ook gegevens als hoeveel verkeer er over onze systemen gaat en hoe je onze website bezoekt.

WordPressonderhoud.nu verwerkt persoonsgegevens om onze diensten te leveren. We slaan gegevens op om te leveren, een account aan te maken, te factureren en in het kader van die dienstverlening met je te communiceren. We hebben je gegevens ook nodig bij het verwerken van vragen, klachten en terugvorderingen. Bij een bestelling maken we een uniek offerte- en factuurnummer aan die gekoppeld wordt aan je account.

Het bewaren van gegevens:

  • Behoud van inactieve accounts: 6 maanden (Inactieve accounts zijn accounts die zich gedurende de opgegeven duur niet hebben aangemeld of een bestelling hebben geplaatst. Ze worden verwijderd. Alle bestellingen worden geconverteerd naar gastenbestellingen.)
  • Behoud van hangende bestellingen: 15 dagen (Hangende bestellingen zijn onbetaald en zijn mogelijk door de klant in de steek gelaten. Ze worden na de opgegeven duur vernietigd.)
  • Behoud van mislukte bestellingen: 1 dag (Mislukte bestellingen zijn niet betaald en kunnen door de klant zijn opgegeven. Ze worden na de opgegeven duur vernietigd.)
  • Behoud van geannuleerde bestellingen: 15 dagen (Geannuleerde bestellingen zijn niet betaald en zijn mogelijk geannuleerd door de klant van de winkel. Ze worden na de opgegeven duur vernietigd.)
  • Behoud van beëindigde orders: 7 jaar (Behoud van voltooide orders voor een bepaalde duur voordat de persoonlijke gegevens binnen de order anoniem wordt gemaakt.)

Beveiliging van gegevens

Wij monitoren en beveiligen we al onze producten en diensten zichtbaar en onzichtbaar tegen misbruik en fraude. Onze website is bijvoorbeeld voorzien van een SSL certificaat en wij maken gebruik van een antivirus en firewall oplossing voor onze website.

Datalekken

Alle datalekken worden gemeld bij het Meldloket datalekken Autoriteit Persoonsgegevens.

Samenwerking met derde partijen

Soms is het nodig om samen te werken met een andere organisatie om jou de diensten te leveren die je van ons verwacht. We maken soms gebruik van systemen of diensten van leveranciers, waarbij het mogelijk is dat de leverancier ook toegang heeft tot gegevens van onze klanten. Met die partners maken we altijd goede afspraken zodat jouw gegevens veilig zijn. Wordpressonderhoud.nu verkoopt je persoonsgegevens nooit aan derde partijen.

Facturatie en boekhouden

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van DigitaleFactuur. Wij delen je naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot je bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Jouw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. DigitaleFactuur is tot geheimhouding verplicht en zal je gegevens vertrouwelijk behandelen. DigitaleFactuur gebruikt je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en je betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je
gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Dit zijn jouw rechten

Je kunt altijd zonder kosten inzicht krijgen in jouw gegevens die door ons worden verwerkt en je gegevens desgewenst aanpassen. Ook kan je bezwaar maken tegen het ontvangen van gerichte informatie over onze dienstverlening die we je per e-mail, telefoon, post en/ of SMS of via WhatsApp toesturen. Als je
van één van deze mogelijkheden gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op.
Je mag ons ook vragen om jouw gegevens uit onze database te wissen. Realiseer je wel dat wij hier niet altijd gehoor aan mogen geven. Als je bijvoorbeeld klant bent (geweest) vereist de belastingdienst dat wij overeenkomsten minstens 7 jaar bewaren. Ook zijn wij wettelijk verplicht verkeers- en locatiegegevens een bepaalde tijd te bewaren. En ook als wilt dat wij je niet meer willen benaderen met marketing, moeten we je naam en e-mailadres onthouden om je van onze
toekomstige campagnes uit te kunnen sluiten. Als we geen gehoor kunnen geven aan je verzoek, hoor je van ons natuurlijk de reden

Lekker, koekies!

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internetbrowser op je computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie-cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina’s je bekijkt en welke opties je gebruikt.

Je kunt je internetbrowser zo instellen dat je wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kan je het plaatsen van cookies volledig blokkeren. Je kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van de website gebruikmaken.

Door akkoord te gaan met onze cookiemelding zullen de volgende cookies, scripts en beacons geactiveerd worden.

PHPSESSID – Deze cookie is gekoppeld aan PHP en is van de website zelf en wordt gebruikt om gegevens tijdens de browser sessie te registreren. Na het afsluiten van de browser wordt deze verwijderd.

_gat_UA-108271902-1, _ga, _gat, _utma, _utmb _utmc, _utmt en _utmz – Allemaal cookies die gebruikt wordt door Google Analytics. Voor onder andere het meten van het aantal bezoekers, de periode die op de site doorgebracht wordt en die zien waar de bezoeker vandaan komt. Je kunt je linksonder in beeld afmelden voor Google Analytics

__hssrc, __hstc, _ga, _gid, hubspotutk,intercom-lou-c5ke8zbr, intercom-session-c5ke8zbr, mp_hj_mixpanel, mp_mixpanel__c, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelySegments – Deze cookies worden allemaal gebruikt door Hotjar, een applicatie om inzicht te verkrijgen in het gebruik van de website, en zodat we deze daarop aan kunnen passen om voor een betere gebruikerservaring te zorgen.

__cfduid, __tawkuuid, _ga, ss, tawkUUID – Deze cookies zijn afkomstig van Tawk.to, onze chat applicatie rechtsonder in beeld.

woocommerce_cart_hash, woocommerce_items_in_cart en wp_woocommerce_session_ – Deze worden gebruikt door onze webwinkelapplicatie en bekijkt het aantal items in je winkelmand en onthoud deze 30 dagen en wordt daarna verwijderd.

wpSGCacheBypass – Wordt gebuikt door onze cache plugin. Deze zorgt ervoor dat onze pagina’s sneller geladen worden in je browser.

wp_review_settings_last_tab – Deze cookie wordt gebruikt door onze reviews tab op de productenpagina. Het verzameld reviews van klanten.

Onze algemene voorwaarden vind je hier

Menu